Varumärken & ProdukterThe focus of our activities is the product design and the usability.

Varumärken & ProdukterThe focus of our activities is the product design and the usability.

Varumärken & ProdukterThe focus of our activities is the product design and the usability.

Varumärken & Produkter

 

Produkterna med sin design och funktion står i medelpunkten för våra aktiviteter, men DESIGN YOUR HOME gruppen är mycket mer än en on-line shop. Vårt sortiment handlar om inredning, livsstil och hur vi kan hjälpa dig att skapa din stil.

Att få ett stort antal märken och företag med individuella egenskaper och profiler att samsas under DESIGN YOUR HOME taket är en stor och utmanande uppgift i sig och DESIGN YOUR HOME gruppen är väldigt mån om att bevara varje varumärkes identitet. Vi på detta sätt kan alla märken och produkter bli lika viktiga för företaget med ett gemensamt vinstsyfte.

De varumärken vi arbetar med är essentiella för DESIGN YOUR HOME – vi älskar inredning. Kända märken ger köparna trygghet och kvalitet som de kan förlita sig på, samt en möjlighet att identifiera sig.

Vi vill glädja människor med våra märken och bidra till deras livskvalitet. Vi är övertygade om att detta endast är möjligt genom högkvalitativa och ansvarsfulla produkter för vilka vi även skall bedriva en emotionell märkeskommunikation.

En översikt och länkar till internationella websidor för våra märken.

DYH - Design Your Home

 

www.dyh.com

274

DYH LTD, startatade 2014 i England, DYH.com står för designmöbler med internationell flair som passas ihop enligt individens önskemål.

Designen baserar från början på den skandinaviska designtraditionen med form, funktion och raka linjer.

Medarbetarna i dyh.com visar en framgångsrik historik i möbelbranschen och startade 2014 den enastående hemsidan www.dyh.com.

Grunden för vår design är en kombination med lång produktionserfarenhet och en förkärlek för topdesign, dessa värden gjorde DYH LTD inom mycket kort tid känd för sin unika stil, höga kvalitet och funktionella möbler i hela Europa.

På hemsidan www.dyh.com hittar designälskare högkvalitativa designmöbler till hela hemmet, matsal, sovrum, vardagsrum, hall och hemkontor samt ett brett utbud av inredningsdetaljer.

Designmöblerna utmärker sig genom möjligheten att kunna kombineras individuellt eller tillsammans.och avstämmas mot varandra.

Nästan samtliga produkter kan efter kundernas krav och önskemål kombineras så att soffor, pallar, mattor och soffbord passar perfekt ihop.

Som en världsnyhet kan designälskare möblera sina egna rum med möblerna genom en app som en 3D-animation och stämma av färgerna. Genom appen stöder dyh.com kundens passion! Kunden kan som en inredningsarkitekt välja bland 400 designmöbler och mer än 10 000 färgvarianter.

Vårt team samarbetar tät med kända och utvalda designer som har tagit dyh.coms filosofi till sig för att designa innovativa, internationell tilltalande produkter. Våra egna designer jobbar i ständigt för att kunna leverera en stilsäker kombination av design och funktionalitet.

Till slut skall även priset stämma: p.g.a. goda inköpskonditioner kan dyh.com offerera en mycket bra pris/efficiency faktor.

dhy.com väljer sina samarbetspartner mycket noga vilket gör att alla inom duh.com har mycket höga kvalitetskrav.

Följande vaumärken markandsförs under DESIGN YOUR HOME:

85

Brooklyn Loft

 

Brooklyn Loft är ett eget varumärke ägt av DESIGN YOUR HOME som skickligt blandar det förgångna med nutiden. Möblerna i serien Brooklyn Loft förenar olika material – metall, trä och glas och skapar en hisnande vintage känsla.

Genom de unika möblerna i serien Brooklyn Loft kan kunderna upptäcke många olika dimensioner av sitt boende – alltid olikt allt annat, alltid överraskande, alltid individuellt och alltid förvånansvärt. Med möblerna ur serien Brooklyn Loft kan kunderna sammanställa sitt personliga boende för att leva precis som man känner.

 

Modern Interior

 

Att uttrycka sin personlighet är mycket enkelt med egna kombinationer i Modern Interiör. Modern Interiör producerar ljusa, färgglada och unika möbler. Från plaststolar för verandan till hållbara, karakteristiska matbord är alla möbler avsedda för studio-live och ideala för alla moderna inredningar. Lekfulla och funktionella är möblerna skurrila och äkta blickfångare.

220
 
224

Luxurious

 

Den perfekta linjen för alla som älskar slät, komplex och modern design.
Luxurious lägger fokus på nya, innovativa och lyxiga produkter. I dessa möbler med raka linjer, simpla detaljer och utmärkt funktionalitet används endast de bästa utgångsmaterialen, oftast med hög-glansfinish.

Luxurious har visat sig allt mer att vara en visionär för boendekulturen. ”Man kan döda en människa med en lägenhet lika gärna som med en yxa” skrev för nära 100 år sedan Heinrich Zille, tysk målare och fotograf. Luxurious lyckas med att ta in en känsla av lyx i det dagliga boendet.

 

Scandinavian Interior

 

Skandinaviska stilmöbler är omtalade för sin enkelhet och utgör hjärtat i den skandinaviska inredningen. Minimalistiska pjäser med fina och utmärkande detaljer ger en elegant sammansättning. Scandinavian Interior använder vid produktionen av sina möbler naturmaterial med speciella effekter för att komplettera ljusa moderna rum med raka enkla linjer, alltifrån kompakta träbord till minimalistiska bokhyllor – en fantastisk blandning.

Scandinavian Interior är flaggskeppet bland våra varumärken inom DESIGN YOUR HOME.

Urvalet i Scandinavian Interior växer varje vecka med flera nya designpjäser och offererar kunder som älskar Scandinavian Design en måttanpassad och individualiserad kollektion. Kunderna kan för många produkter individuellt välja träslag och tyger för att harmonera med befintlig inredning.

230

ROOMOX®

 

We make you smile :-)

www.roomox.com

Varumärket ROOMOX® är sedan en tid etablerat på den europeiska marknaden inom sektorn Home&Living.

Websidan www.roomox.com säljer framgångsrikt sittmöbler och accessoarer i europeiska länder. Under varumärket ROOMOX® produceras utöver Saccosäck även sittkuber och loungemadrasser. ROOMOX® sortimentet växer kontinuerlig och omfattar idag 11 olika produkter i mer än 12 trendfärger.

ROOMOX® produkterna är ”Made in Germany”, maximalt bekväma, robusta, tåliga, väldigt snygga och passar in överallt: i trädgården, i barnrummet, terassen, båten eller varför inte på stranden.

ROOMOX® Saccosäckar är fyllda med ett EPS material som anpassar sig optimalt till alla former, håller dig varm och vintern och sval på sommaren.

Alla ROOMOX® Saccosäckar tillverkas i dragfast high-tech nylon och är därför lämpade att användas såväl inom- som utomhus. Materialet är mycket tåligt och lättskött.

ROOMOX® Saccosäck är genialisk, levereras den i mer än 12 färger och anpassar sig inte bara till kunden utan även till ditt hem, båt eller trädgården.

Enastående är även pris faktorn för ROOMOX® Saccosäckar som inom kort även kommer att marknadsföras av utvalda Drogerieketten, byggmarknader och utvalda möbelkedjor.

P.g.a. tillverkningen i Tyskland kan ROOMOX® sittsäck levereras väldigt snabbt till kund.

Fransk text i top menyn och det verkar som sidan hoppar till Fransk version men Svensk text i löptexten under bilderna.